fbpx

ASUS ROG Zephyrus S GX701

Schermgrootte

17.3″ FHD 144Hz IPS met G-SYNC®
17.3″ FHD 240Hz IPS met G-SYNC®
17.3″ FHD 300Hz IPS met G-SYNC®

Processor

Intel® Core™ i7-9750H

Geheugen

16GB 2666 Mhz RAM
2x 16GB 2666 Mhz RAM

Videokaart

NVIDIA® GeForce® RTX 2070
NVIDIA® GeForce® RTX 2080 Max-Q

Opslag

M.2 NVMe PCIE 1TB SSD

Besturingssysteem

Windows 10

Prijs vanaf

€2399,-

Nu te koop!

Verkooppunten

Nederland

België

GA VOOR GROOT. BLIJF SLANK.

De ROG Zephyrus S zet de standaard voor ultraslanke Windows 10 Pro gaming-laptops. Nu met nog grotere aspiraties, dankzij een 17” scherm met supersmalle bezel in een behuizing van slechts 18,7mm dun. De Zephyrus S GX701 is uitgerust met maximaal een Nvidia GeForce RTX™ 2080 GPU en 9e Gen. Intel® Core™ i7 CPU. Ga helemaal op in het ongekend snelle 300Hz/3ms paneel met Pantone® gevalideerde kleuren en gebruik de ROG-exclusieve GPU-schakelaar om te wisselen tussen G-SYNC™ voor gaming en Optimus voor accuduur.

INTELLIGENTE KOELING VERBETERT JE GAMING ERVARING

Ultraslanke laptops bieden minder ademruimte voor koeling, dus het unieke ROG Active Aerodynamic System (AAS) breidt zich uit om de Zephyrus S topprestaties te helpen behouden voor gaming en andere zware werklasten. Het optillen van de klep opent een grote inlaat die de luchtstroom met tot wel 32% verhoogt in vergelijking met typische ontwerpen. Anti-stoftunnels houden de heatsinks schoon om de koelprestaties en systeemstabiliteit in de loop der tijd te behouden.

SNEL SCHAKELEN TUSSEN WERK EN GAMING.

Leef een dubbelleven, gevoed door de ROG-exclusieve GPU-schakelaar. Met slechts enkele klikken maakt de ROG Zephyrus S de overgang tussen betere gaming en een langere accuduur. De G-SYNC-modus synchroniseert de GPU en het scherm voor meer vloeiende gameplay met lagere invoervertraging en graphics zonder tearing, terwijl de Optimus-modus de afzonderlijke GPU selectief uitschakelt om energie te besparen bij dagelijkse desktopproductiviteit en entertainment.