fbpx
3ROGPhone
Extreem krachtige
2.96GHz speed-binned
Qualcomm® SDM845
Innovatief GameCool
vapor-chamber
koelsysteem
Ultrasnel 90Hz-display
met 1ms reactietijd
AMOLED-scherm
met HDR-visuals
Ultra-responsieve AirTriggers
en geavanceerde
haptische technologie
Uniek design met
aan de zijkant geplaatste poorten

Een nieuw tijdperk van mobiel gamen is aangebroken. Een tijdperk waarin je de volledige controle neemt, waarbij elk zintuig wordt verhoogd, waar elke pees klaar is voor de strijd. Met ROG gaming-DNA in de kern, durft de ROG Phone regels te breken om daar te gaan staan waar rivalen tot dusver nog nooit zijn geweest. Dit is een telefoon die gebouwd is om te winnen: de extreem krachtige, speed-binned 2,96GHz Qualcomm Snapdragon 845 Mobile Platform en Adreno 630 GPU leveren epische prestaties. Het unieke GameCool vapor-chamber koelsysteem – met afneembare AeroActive Cooler voor extra koelingskracht – ondersteunt hoge framerates in het heetst van de strijd, en het compromisloze AMOLED-scherm combineert verbluffende snelheid met prachtige beelden. Het ultracomfortabele ontwerp heeft unieke aan de zijkant geplaatste poorten en een verbeterde, ultra-responsieve gamebesturing – inclusief programmeerbare ultrasonische AirTriggers en geavanceerde haptische technologie. Dit alles zodat je al je vaardigheden kunt concentreren op de game, waardoor je de voorsprong hebt die je nodig hebt voor totale dominatie. ROG Phone zal je game veranderen – voor altijd.

Prestaties

De ultra-performer

ROG sluit nooit compromissen, en vooral niet als het gaat om prestaties. ROG Phone tilt mobiele gaming-prestaties naar een hoger niveau, waarbij elk component is geoptimaliseerd voor een lag-vrije, responsieve ervaring. Elke octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform CPU is speed-binned en speciaal geselecteerd voor maximale prestaties – inclusief aanhoudende kloksnelheden tot een ongelooflijke 2,96 GHz. De Adreno™ 630 GPU is een gaming-krachtpatser, met grafische prestaties die de vorige generatie met maximaal 30% overtreffen.

ROG GameCool System

Play cool!

Een high-end telefoon die intensieve graphics van snelle AAA-actiegames draait, kan een geweldige hoeveelheid warmte genereren. Behalve het feit dat een verhitte telefoon niet fijn is om vast te houden, is een warme telefoon ook een trage telefoon. Thermische verstikking kan zelfs de snelste CPU op de knieën krijgen en je Battle Royale veranderen in een freeze-frame wipeout.

Software

Game on!

Met de speciale X Mode is het gemakkelijk om optimale spelprestaties te krijgen op ROG Phone. Met slechts één tik kunt u alle achtergrond-RAM vrijmaken en toewijzen aan games, de verwerking van gamegegevens optimaliseren en de efficiëntie van de AeroActive Cooler maximaliseren.

Display

Geen compromissen: razendsnel en prachtige beelden

De ultieme gametelefoon verdient het ultieme display – iets dat ons dankzij het ROG gaming-erfgoed uniek kwalificeert om te leveren. ROG Phone maakt gebruik van een ultrasnel AMOLED-display met een verversingsfrequentie van 90Hz en een adembenemende pixel-reactietijd van 1ms voor ruisvrije beelden die zo glad zijn als zijde.

Ultrasonic AirTriggers

Pak de controle!

In elk spel is nauwkeurigheid en controle de sleutel tot de overwinning, maar het gebrek aan fysieke knoppen op telefoons betekent dat je duimen overuren moeten maken. Tenzij je natuurlijk een ROG Phone hebt! ROG Phone is ontworpen om je een meer console-achtige game-ervaring te geven, met drie unieke ultrasonische AirTrigger-aanraaksensoren.

Batterij en Opladen

ASUS HyperCharge: Snel, veilig en koel

ROG Phone is gebouwd om te voldoen aan de energie-intensieve eisen van gaming, met een hogecapaciteitsbatterij die je meer vrijheid geeft om te spelen. De laadtijd kan van cruciaal belang zijn als je een lange missie hebt, en daarom hebben we de ROG Phone ook voorzien van Quick Charge 4.0 snelladen!