PUBG Spelers

Op zoek naar de beste PUBG spelers van de Benelux!

Spanned tot het laatste moment !

Afgelopen zondag 3 Juni was het zover het eerste offline PUBG toernooi als onderdeel van de esports talentenjacht van ROGBenelux en Brash esports.

Van de meer dan 500 opgegeven spelers hadden er zich 42 weten te plaatsen, deze 42 spelers hadden de 5 online voorrondes overleeft en mochten nu onderling bepalen wie er met de hoofdprijs naar huis ging.

Naast de hoofdprijs van een ROG STRIX SCAR GL 703, 17 Inch notebook ontving de winnaar ook nog eens de felbegeerde gouden pan. In een alles bepalende strijd die ging over 2 rondes werd uiteindelijk een winnaar bepaald.

Tot op het laatste moment ging de strijd gelijk op tussen meerdere gamers maar het was H41RB4ll die er vandoor ging met de winst. Dit betekent dat hij een stap dichterbij dat felbegeerde esports contract is.

PUBG eSport toernooi heeft meerdere fases

De individuele fase is niet de enige manier om een contract te verdienen. Er is naast de individuele fase namelijk ook nog een squad fase. Hierin ligt de focus op hoe goed je kunt samenwerken in een groep van vier.
Vier topspelers zullen de komende maanden uiteindelijk benaderd worden voor een profcontract en mogen dan tekenen bij Brash eSports. Een jury zal bepalen welke spelers dit zijn. Niet alleen individuele prestaties zijn belangrijk, zoals in deze online toernooien.
De inschrijvingen voor de Squad fase is vanaf woensdag 6 juni, dit kan via brashepsorts.eu ook hier zullen we na de online toernooien weer een offline toernooi houden wat op zondag 29 juli zal plaats vinden