BRASH eSports

BRASH eSports

We play to win, we aim to please, we are BRASH

BRASH eSports. De naam verwijst naar de mindstate van een zelfverzekerde winnaar. Zoals de aspiraties van het team achter BRASH doen reflecteren, wil BRASH mee doen in de beste competities die eSports te bieden heeft.

De eSports wereld groeit in een razend tempo en het heeft er alle schijn van dat dit een fenomeen is die niet snel gaat verdwijnen. Veel videogames hebben tegenwoordig in de multi-player al een broadcast mode zodat het voor de kijker thuis een stuk makkelijker is om games te volgen die een hoog tempo hebben. Wij als BRASH denken dat eSports een entertainmentwaarde heeft die de komende jaren niet snel geëvenaard gaat worden op het gebied van entertainment.

BRASH concurreert met de grootste teams in de wereld voor de meest gespekte prijzenpotten en uiteraard de eer in de volgende games:

Player unkown battleground (PUBG) is een van de meest gespeelde games op steam. De gamemode Battle Royal heeft de laatste jaren een ongekende opmars gemaakt in de game industrie. Dit is niet onopgemerkt gebleven en de organisatie ESL heeft daarom een competitie neergezet die deze game eer toe doet. BRASH gaat op zoek naar de beste spelers van eigen bodem en heeft voor dit project de handen ineengeslagen met Replublic of Gamers van het merk ASUS. Deze zoektocht in 2018 moet blijken of Benelux genoeg talent heeft om op hoog niveau te strijden in PUBG.

In de Call of Duty World League (CWL) heeft BRASH al een stempel gezet door te winnen van onder andere voormalige wereldkampioen KILLA en staat nu op plek 36 op de wereldranglijst. Call of Duty: World War II is de game van Activision die op dit moment in de CWL gespeeld wordt. Door middel van pro points kan een team zich plaatsen voor de COD: CHAMPS in augustus 2018.